Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 5. augusta 2024

SHARMA, ROBIN - OBJAVTE SVOJ OSUD

SHARMA, ROBIN

OBJAVTE SVOJ OSUD
(Discover your destiny with the monk who sold his Ferrari)
Sedem stupňov sebauvedomenia

Eastone Books, Bratislava, 2013
preklad Pavol Büchler
ISBN 978-80-8109-222-0

knihy v slovenčine, motivácia, životný štýl,
184 s., slovenčina

mäkká väzba
stav: dobrý

5,00 €

*psy*

Keď pred desiatimi rokmi vyšla prvotina Robina Sharmu Mních, ktorý predal svoje Ferrari, spôsobila obrovský rozruch. Odvtedy zmenila život miliónom ľudí a stala sa fenoménom. Rozpráva príbeh o Julianovi Mantlovi, špičkovom právnikovi, ktorého ohromný materiálny úspech zakrýval prázdnotu v jeho vnútri.
V knihe Objavte svoj osud s mníchom, ktorý predal svoje Ferrari, sa Julian Mantle vracia, aby tentoraz naučil úspešného medzinárodného hoteliera Dara Sandersena skutočne žiť. Presnejšie, Julian Darovi pomáha objaviť podstatu pravých hodnôt a učí ho, ako ich uviesť do života. Kniha je napísaná ľahkým, čitateľsky príťažlivým štýlom plným dialógov a aktuálnych postrehov.
Kniha nás na konkrétnych príkladoch naučí, že: neznámeho sa netreba báť, lebo práve v ňom prebýva naša veľkosť; človek sa má usilovať a snažiť vždy zo všetkých síl, ale potom nechať veciam voľný priebeh a dať životu čas, aby urobil ostatné; ak zmeníme pud prežiť na odhodlanie slúžiť pravde a životu, náš život bude vždy úspešný... a mnoho ďalších vecí.