Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 5. apríla 2023

DAVID COPPERFIELD UVÁDZA NEUVERITEĽNÉ PRÍBEHY

DAVID COPPERFIELD UVÁDZA NEUVERITEĽNÉ PRÍBEHY
Osemnásť poviedok z pera kúzelníkov slova
(David Copperfield´s Tales of the Impossible)

Columbus, Bratislava, 1996
predslov Dean Koontz
ISBN 80-136-045-7

antológia, literatúra americká, horor, poviedky
420 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

0,90 €

*priva2*belx-usa-antol-horror*

David COPPERFIELD uvádza Neuveriteľné príbehy
Editorsky pripravili David Copperfield a Janet Berlinerová

David Copperfield, pravdepodobne najväčší iluzionista všetkých čias, vyzval najlepších majstrov pera, aby spolu s ním vystúpili na javisko a urobili to, čo vedia najlepšie - aby pred našimi očami oživili nemožné a neuveriteľné.

Svojimi dielami, napísanými špeciálne pre túto knihu, sa tu predstavujú takí literárni iluzionisti ako Dean Koontz, ktorý je autorom rafinovaného a vtipného úvodného slova, Eric Lustbader, Larry Bond, Ray Bradbury, Joyce Carol Oatesová, Raymond E. Feist, sám David Copperfield a rad dalších vynikajúcich autorov.

Čitateľ má po prvý raz možnosť stretnúť sa v jednej knihe s poviedkami takejto hviezdnej zostavy majstrov slova. Kniha dokazuje, že talent Davida Copperfielda ďaleko presahuje magickú scénu, z ktorej ho poznajú milióny ľudí na celom svete.

V osemnástich poviedkach tejto knihy ožíva svet vo všetkých tvaroch a podobách, vo všetkých variáciách dobra a zla. Rocková hviezda minulosti sa znovu objaví pri výročí smrti Johna Lennona... matka spozná v detskej hračke svoj najdesivejší zlý sen... iluzionista predvádza svoj najťažší trik pre potešenie krutého diktátora... súčasnému Jackovi Rozparovačovi sa pomstí jedna zo žien... pošepky vyrieknuté magické slovko rozvráti trh s cennými papiermi... To všetko nenapodobiteľným spôsobom ožíva pred našimi očami vďaka výborným autorom, ktorých David Copperfield vyzval, aby sa zúčastnili na realizácii tohto strhujúceho projektu.

David Copperfield sa narodil roku 1956 v Metuchene v štáte New Jersey. Jeho program The Magic of ABC sa na televíznej obrazovke prvý raz objavil roku 1977.

Odvtedy ho vo výročných profilových vystúpeniach a vyše 500 živých vystúpeniach ročne videlo viac ľudí než ktoréhokoľvek iného iluzionistu vrátane Houdiniho. Teraz majú jeho priaznivci možnosť obdivovať literárne dielo, ktoré inicioval a pre ktoré bolo jeho umenie inšpiráciou.

Janet Berlinerová sa narodila v juhoafrickom Kapskom Meste a od samého začiatku žije cigánskym životom. V súčasnosti býva v Las Vegas. Je autorkou troch románov, pracovala ako lektorka, učiteľka, agentka a redaktorka.