Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

piatok 3. januára 2014

MALINOVÁ, RENATA - ZASÁHLI MIMOZEMŠŤANÉ A KATASTROFY DO VÝVOJE LIDSTVA?

MALINOVÁ, RENATA
MALINA, JAROSLAV

ZASÁHLI MIMOZEMŠŤANÉ A KATASTROFY DO VÝVOJE LIDSTVA?

Profil, Ostrava, 1988
ilustrácie Vladimír Renčín
1. vydanie, 45.000 výtlačkov

záhady, história
352 s., čb a far. foto, čeština
hmotnosť: 673 g

tvrdá väzba, papierový prebal
stav: veľmi dobrý

3,00 € 1,50 €

*home*ezo*

Navštívily Zemi někdy v minulosti rozumné bytosti z jiných planet? Vypovídají o těchto vesmírných misích staré indiánské památky, sochy na Velikonočním ostrově, egyptské pyramidy či biblické příběhy? Ovlivnili mimozemšťané vývoj člověka? Existovala Atlantida, Lemurie a jiné civilizace? Jestliže ano, co se s nimi stalo? A co záhady bermudského trojúhelníku? Není epos o Gilgamešovi první kosmonautickou reportáží? Tyto a desítky dalších sugestivních otázek vzrušují čtenáře na celém světě zejména od těch dob, kdy člověk vstoupil do vesmíru. Zasloužili se o to především publicisté, spisovatelé a amatérští badatelé. Vědci ovšem také nezaháleli a celou řadu „záhad" a „neobjasněných" jevů už vysvětlili. Obě fronty mají dnes za sebou bohatou historii vzájemných soubojů, a tato kniha je jejich souhrnem. A nakonec se ukazuje jako nejvíce fascinující pravdivé poznání, že inteligenci, schopnost poznávat a tvořit nezískalo lidstvo kdysi dávno genovou manipulací mimozemšťanů, ale že člověk dokázal tyto schopnosti objevit sám v sobě.