Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 30. júna 2013

JOACHIMOVÁ, EVA - CESTA BÍLÉHO JEŘÁBA

JOACHIMOVÁ, EVA

CESTA BÍLÉHO JEŘÁBA
Moderní spojení čínské medicíny a astrologie
aneb
tajuplná pouť do šerého dávnověku JIN a JANGU

Pragma, Praha, 1998
ilustroval Ivan Bavorák
ISBN 80-7205-489-9

ezoterika
248 s., čeština
hmotnosť: 215 g

mäkká väzba
stav: výborný, nepoužívaná

1,70 € (kontrola 18.4.2016)


*R09* in **S1P**

Často nás napadá řada otázek — kdo jsem, proč tu jsem, co jsem si přinesl do života, jak mám žít, abych se dostal do souladu s okolím? Vydejte se s námi za odpověďmi na pouť do šerého dávnověku jin a jangu.
Na pouť pro nás středoevropany plnou tajů a záhadného neznáma, na Cestu bílého jeřába, na které se setkáte se základy čínské astrologie a starých čínských praktik, které z ní vzcházejí.
Eva Joachimová

Eva Joachimová: narozena před 44 lety v Praze, před 18 lety se dostala poprvé do kontaktu s tradiční čínskou ontologií a astrologií. Před 11 lety se této oblasti začala věnovat jako koníčku, před 5 lety začala studovat tradiční čínskou medicínu (která vychází z tradiční ontologie) na Evropské univerzitě tradiční čínské medicíny v Praze, kde v současné době působí jako lektor pro čínskou kosmologii a ontologii. Spolupracuje podle starých čínských praktik se západními lékaři u pacientů, u kterých neuspěje klasická západní léčba (alergie, únavové syndromy, dlouhodobé problémy). Rozbory astrotypu zase využívají psychologové v klinické a rodinné terapii a manažeři v personalistice.