Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 23. novembra 2013

HORANOVÁ, PAULA - REIKI KOZMICKÁ ENERGIA, KTORÁ LIEČI

HORAN, PAULA

REIKI KOZMICKÁ ENERGIA, KTORÁ LIEČI
(Die Reiki Kraft)

Gardenia, Bratislava, 1994
preklad Zuzana Kramplová
ISBN 80-85662-08-6
2. vydanie

ezoterika, mystika
192 s., slovenčina
hmotnosť: 186 g

mäkká väzba

1,00 € stav: dobrý, pečiatky v knihe *bib19* in *H-parap*R5
1,80 € stav: perfektný, nepoužívaná *kamag*

Japonské slovo reiki znamená všetko zahrňujúcu a všetkým prenikajúcu životnú silu. V písme kany sa skladá z dvoch znakov rei a ki, ktoré ju definujú ako univerzálneho, transcendentálneho ducha, tajomnú silu, podstatu bytia. Ki samo vyjadruje životnú silu. Je príbuzné s čchi známou z čínskej akupunktúry a so svetlom gnózy kresťanských mystikov.

Reiki je obľúbenou prírodnou liečebnou metódou, ktorú objavil Dr. Mikao Usui v starých tibetských spisoch.

Pred dvetisíc rokmi Ján Krstiteľ, osamelý prorok v púšti, sprostredkoval ľudstvu zasvätenie vodou. Jeho zmyslom bolo očistiť fyzické telo človeka a pripraviť ho na učenia, ktoré mu mohli otvoril vyššie vibračné energie Duchovná veda učí, že človek sa nemôže naplniť DUCHOM, kým voda neočistila jeho telo a oheň jeho vedomie. Iba ten si sprítomni kozmické vedomie, kto si očistí telo a naplní svoje vedomie pravdou a láskou.

A práve reiki je zasvätením ohňom.

Paula Horanová, majsterka reiki, píše o nej s ohromnou láskou. Z celej knihy sála radosť, oduševnenie a tvorivosť. Jej samej pomohla reiki vyliečiť ťažké nádorové ochorenie a epilepsiu.

Reiki sprístupňuje širokým vrstvám obyvateľstva liečenie a samoliečenie tela a duše. Po naladení sa na energiu reiki zažije žiak v duchovnom rozvoji kvalitatívny skok.