DOVAL, ZORA
AJURVÉDICKÁ LÉČITELSKÁ KUCHAŘKA
V souladu s principy legendárního českého léčitele pátera Ferdy
Eko-konzult, 2004
ISBN 80-88809-43-6
ezoterika, zdravie, stravovanie
168 s., čeština
mäkká väzba
Mnozí vážně nemocní, kteří hledali pomoc, ve snaze vyléčit se, navštívili slavného jasnovidného terapeuta pátera Františka Ferdu. Dostalo se jim rady jak se vyléčit, ale především důrazných dietních omezení. Seznam - co nejíst - je dlouhý i přísný. (Viz publikace „Receptář pátera F. Ferdy“). Proto se lidé ptají: Co tedy mohu jíst? - a právě na tuto otázku odpovídá publikace známé kanadské léčitelky Z. C. Doval.
Autorka postupně prostudovala několik léčebných systémů a nakonec se stala znalkyní starověkého indického systému léčení - ajurvédy. V principech ajurvédy také spočívá klíč k pochopení receptů legendárního českého léčitele pátera F. Ferdy. Jak je to možné?
A proto zde, v této „jednoduché ajurvedické kuchařce pro naše podmínky“, všichni následovatelé léčivých postupů pátera Františka Ferdy najdou odpověď na otázku: Co tedy jíst, když nesmíme to, na co jsme dosud byli zvyklí, když nesmíme to, co jsme léta konzumovali? Najdou tady odpověď na otázku - co jíst, abychom byli zdraví.