sobota 15. augusta 2020

DOVALOVÁ, ZORA - AJURVÉDICKÁ LÉČITELSKÁ KUCHAŘKA

 DOVAL, ZORA

AJURVÉDICKÁ LÉČITELSKÁ KUCHAŘKA
V souladu s principy legendárního českého léčitele pátera Ferdy

Eko-konzult, 2004
ISBN 80-88809-43-6

ezoterika, zdravie, stravovanie
168 s., čeština

mäkká väzba

PREDANÉ stav: dobrý
PREDANÉ *hroda* *strav*

Mnozí vážně nemocní, kteří hledali pomoc, ve snaze vyléčit se, navštívili slavného jasnovidného terapeuta pátera Františka Ferdu. Dostalo se jim rady jak se vyléčit, ale především důrazných dietních omezení. Seznam - co nejíst - je dlouhý i přísný. (Viz publikace „Receptář pátera F. Ferdy“). Proto se lidé ptají: Co tedy mohu jíst? - a právě na tuto otázku odpovídá publikace známé kanadské léčitelky Z. C. Doval.

Autorka postupně prostudovala několik léčebných systémů a nakonec se stala znalkyní starověkého indického systému léčení - ajurvédy. V principech ajurvédy také spočívá klíč k pochopení receptů legendárního českého léčitele pátera F. Ferdy. Jak je to možné?

A proto zde, v této „jednoduché ajurvedické kuchařce pro naše podmínky“, všichni následovatelé léčivých postupů pátera Františka Ferdy najdou odpověď na otázku: Co tedy jíst, když nesmíme to, na co jsme dosud byli zvyklí, když nesmíme to, co jsme léta konzumovali? Najdou tady odpověď na otázku - co jíst, abychom byli zdraví.