Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 25. októbra 2014

LEWI, GRANT - ASZTROLÓGIA MINDENKINEK

LEWI, GRANT

ASZTROLÓGIA MINDENKINEK
Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt
(Astrology for the Millions)

Alexandra, Pécs, 2004
preklad Balázs Sudár
ISBN 963-368-989-9

astrológia, ezoterika
496 s., maďarčina
hmotnosť: 726 g

mäkká väzba
stav: výborný, nečítaná

2,20 €

*068B*

Bizonyára már mindannyian eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha előre ismerhetnénk életünk történetét. Egyszerűbb lenne sorsunk alakítása, hiszen így tudhatnánk, hogy önbeteljesedésünk szempontjából melyik utat válasszuk.

Grant Lewi az Asztrológia mindenkinek című könyvében valójában ezt kínálja számunkra, bemutatva a bolygók haladásának - tranzitjainak - életünkre gyakorolt hatását. A könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bárki bolygótáblázatát, aki 1901 és 2050 között született vagy születik majd. Megtervezhetjük a jövőt, illetve a táblázatok és a bolygómozgások követésével megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. A könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygótáblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat. Miért ne ismernénk meg a bolygók haladásából fakadó, számunkra kedvező energiákat? Miért ne használnánk ki az ebben rejlő előnyöket, ha így a boldogsághoz vezető útra terelhetjük életünket? Vegyük a kezünkbe jövőnk irányítását!