Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 8. novembra 2023

BILAVSKÁ, ZUZANA - NENÁVIDÍM, MILUJEM

BILAVSKÁ, ZUZANA

NENÁVIDÍM, MILUJEM

Bestseller, 2014
obálka Katarína Skalková
ISBN 978-80-969968-2-7

beletria, román, literatúra slovenská, romantika
246 s., slovenčina

mäkká väzba, menší formát
stav: dobrý

2,00 €

*inc08*bels*

Krásna spisovateľka Sara, s francúzsko-slovenskými koreňmi, úspešne rozbieha svoju kariéru v New Yorku. Ale hoci má šťastie v pracovnom živote, v láske sa jej nedarí. Nesie totiž so sebou temné tajomstvo, ktoré jej nedovolí nadviazať bližší vzťah k mužom. Aj ich miluje, aj ich nenávidí zároveň. Do jej života sa však pripletie krásny a bohatý Staton, s ktorým prežije mnoho vášnivých chvíľ, až zrazu zistí, že sa do neho zaľúbila. Začne zo vzťahu cúvať, pretože sa mu nedokáže otvoriť.

Staton však má tiež svoje tajomstvo, ktoré jej doslova vyrazí dych. Dokáže Sara prijať to, kým je? A prezradí mu na oplátku svoje tajomstvo, aby si mohli vybudovať vzťah, ktorý za niečo stojí? Alebo ich vzťah nemá s láskou nič spoločné a ide čisto len o sex?