Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

piatok 20. decembra 2013

PRESTON, FAYRENE - HORÚČKA NOCI

PRESTON, FAYRENE

HORÚČKA NOCI
(In the Heat of the Night)

Wist, Martin, 1994
edícia Love Story (49)
preklad A Škirová
ISBN 80-88756-28-6

beletria, román, pre ženy
196 s., slovenčina
hmotnosť: 142 g

mäkká väzba
stav: dobrý

0,20 €  PREDANÉ

*HOME*

Hoci Philip Kiliane sice rátal s tým, že Jaceyin návrat prinesie so sebou problémy, ale skutočnosť predčila jeho očakávanie.

I po toľkých rokoch odlúčenia bolo preňho stretnutie s pôvabnou a záhadnou Jacey ktorú si jeho otec kedysi adoptoval, šokom. Čo priviedlo túto modrookú sirénu nazad domov? Prišla sa pomstiť za jednu jedinú noc extázy, ktorá tak ničivo poznačila ich životy? Prišla položit' na lopatky jeho Jacey bola teraz ešte krajšia než kedykoľvek predtým -a bozkávanie s ňou by bolo o to nebezpečnejšie...

Príbeh Horúčka noci je voľným pokračovaním Najkrajšieho dobrodružstva - LOVE STORY 18 - a Jacey Killanová je tou životaschopnou priateľkou Ashley Whitfieldovej, ktorá si vie poradit' v každej situácli.