Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 30. decembra 2013

BÁRTL, STANISLAV - STÍNY MOŘSKÝCH HLUBIN

BÁRTL, STANISLAV

STÍNY MOŘSKÝCH HLUBIN
Dobrodružství atomových ponorek

Mladá fronta, Praha, 1989
edícia Archiv (59)
ISBN 80-204-0001-X
62.000 výtlačkov

vojna
224 s., 32 s. čb fot., čeština
hmotnosť: 290 g

mäkká väzba
stav: dobrý, mierne zvlnenie

1,30 €

*home*

V několika následujících hodinách zmobilizovalo velení námořnictva všechna plavidla, která mohla nějak pomoci při pátrání po Thresheru. O pomoc byla požádána i kanadská vláda. V Kanadě nedbali tolik na utajení, a tak celá věc pronikla na veřejnost. Druhý den jí byly plné noviny. Nemodernější americká ponorka na dně! 129 mužů a 57 miliónů dolarů ztraceno!

To už na místě neštěstí křižovala celá flotila lodí — torpédoborce, fregaty, záchranné lodi, ponorky. Vzduchem kroužily průzkumné letouny. Stovky očí pozorně zkoumaly každý čtvereční metr hladiny, snažíce se najít aspoň stopy oleje či úlomky...

Jednu chvíli jim svitla naděje. Atomová ponorka Seawolf zachytila jakési kovové klepání. Neuvěřitelné. Možná, že posádka Threshera ještě žije a dává znamení. Kapitán Frank Andrews, velící pátrací skupině, okamžitě vykázal z prostoru všechny lodi, aby nerušily; zůstal jen Seawolf... Naděje však brzo pohasla, klepání se víc neozvalo...