TIMCSÁK, GÉZA
KOVARI, KATALIN
GINTNER, ZÉNÓ
OLÁH, ÁNDOR
JÓGAKONYHA
Indiai, kínai, japán tradíciók, makrobiotikus receptek
Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1985
ISBN 963-232-079-4
zdravie, výživa, stravovanie, joga
132 s., 71 obr., maďarčina
hmotnosť: 379 g
tvrdá väzba
stav: výborný, nepoužívaná
1,00 € PREDANÉ
*R01* (kontrola 20.01.16)
„A jóga iránti érdeklődésem elvezetett Indiába, és ott megízlelhettem jó egynéhány jógát oktató intézmény (ásram) főztjét. Kiderült, hogy az ásramokban makrobiotikusan főznek, az ottani klímának megfelelően. Amit ez a könyv tartalmaz, az tehát nem pusztán irodalmi kutatás eredménye, hanem mindaz, amit sikerült az elmúlt években a gyakorlatban elsajátítanom. Célom az, hogy tapasztalataimmal kezdeti segítséget nyújtsak azoknak, akik hasonló módon kívánnak étkezni."
Megjelent: Rakjuk el télire! • Disznótorban • Szabadtűzön • Főzzünk másképp is • 400 kínai recept • Gasztronómiánk krónikája • Hús nélkül • Előkészületben: Reformkonyha • Eleink ételei • Gondolatok a gasztronómiáról és a Gundelekröl • Szárnyasparádé