Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 29. apríla 2013

JUNK, PETR - 6 JAZZOVÝCH SKLADEB PRO KLAVÍR

JUNK, PETR

6 JAZZOVÝCH SKLADEB PRO KLAVÍR
6 JAZZ COMPOSITIONS FOR PIANO

Panton, Praha, 1990
ISBN 80-7039-085-9
1. vydanie, 3.000 výtlačkov

hudba, hudobniny
24 s., čeština, angličtina
hmotnosť: 122 g

mäkká väzba, veľký formát
stav: výborný, nepoužívaná

2,00 € PREDANÉ

*R06*




Petr Junk (24. 4. 1944) patří do generace jazzových hudebníků, kteří v druhé polovině šedesátých let přinesli do československého jazzu nové tvůrčí i interpretační impulsy. Petr Junk ve svých jazzových skupinách, nejprve triu a později kvartetu, uplatňoval vedle technické náročnosti i vysokou aktuálnost stylového zaměření.

Petr Junk je absolventem Janáčkovy Akademie múzických uměni v Brně, obor skladba u doc. Miloslava Ištvana. V kompozici se zaměřuje na široce pojatou sféru modality s celkovou tendencí k romantizujícímu pojetí. Po stránce formové výstavby inklinuje Junk k vícedílným celkům s vnitřním asymetrickým členěním. Vlastní jsou mu polyrytmika, neobvyklá metra, vokální melodika. Mezi nejvyšší ocenění jeho tvůrčí práce patří získání 3. místa za skladbu Nový prostor a to v roce 1975 v Mezinárodní skladatelské soutěži jazzových kompozic, každoročně vyhlašované Hudební akademií prince Rainiera III. v Monacu. Řada skladeb Petra Junka byla nahrána v čs. rozhlase a to jak orchestrem zasloužilého umělce Gustava Broma, tak i skladatelem samým.