Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 1. júla 2018

GRUNERT, CHRISTIAN - KAKTUSY A INÉ SUKULENTY

GRUNERT, CHRISTIAN
VIEDT, GEORG
KAUFMANN, HANS-GUNTHER

KAKTUSY A INÉ SUKULENTY
(Kakteen und andere schone Sukkulenten)

Príroda, Bratislava, 1979
edícia Rastlinná výroba - Knižnica záhradkára
preklad Ada Pagáčová, Mikuláš Krippel
1. vydanie, 25.000 výtlačkov
64-137-79

hobby, botanika
319 s., čb a far. fot., slovenčina
hmotnosť: 632 g

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý, prebal ošúchaný

2,50 € PREDANÉ

*BIB10*

Kaktusy a iné sukulenty sa oddávna tešili veľkej obľube. Nielen pre zvláštny tvar a prekrásne kvety, ktoré sú odmenou kaktusára za celoročnú starostlivosť, ale aj preto, že približujú neznáme exotické krajiny, ktoré sú domovinou týchto rastlín. A kto netúži poznať vzdialené a neznáme krajiny? Každý nemá možnosť osobne ich navštíviť, preto chce mať aspoň kúštik z tejto prírody okolo seba. Ostnaté, chlpaté či vlnaté telá týchto podivných rastlín pripomínajú práve tieto diaľavy.

Ozajstných zberateľov je u nás veľa, no oveľa viac je tých, ktorí majú 1 či 2 sukulenty doma alebo na pracovisku. Tí niekedy ani netušia, že sú vlastne „kaktusári“, veď často ani nevedia, že kvetina, ktorá im spríjemňuje pracovisko, dielňu, prípadne predajňu, je sukulent. Najmä pre týchto „kaktusárov“ pripravilo vydavateľstvo Príroda túto knihu. Čitatelia majú možnosť dozvedieť sa z nej nielen zaujímavosti o pôvode a objavení týchto rastlín, ale aj zvláštnosti ich pestovania, ošetrovania, vrúbľovania i rozmnožovania.