Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 13. februára 2018

ZELAND, VADIM - OVLIVŇOVÁNÍ REALITY III. - VPŘED DO MINULOSTI!

ZELAND, VADIM

OVLIVŇOVÁNÍ REALITY III. - VPŘED DO MINULOSTI!
(Transfering reaľnosti. Stupeň III: Vperjod v prošloje)

Eugenika, Bratislava, 2006
preklad Jana Kovářová
obálka Miroslav Nemec
1. vydanie
ISBN 80-89227-43-0

ezoterika, motivácia
176 s., čeština
hmotnosť: 140 g

mäkká väzba
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ

*olepa*  in **S7S**

Jste v moci okolností. Svůj vlastní život neřídíte. Tak tomu bude neustále, dokud nepochopíte, jak lze realitu ovlivňovat...

Nový ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jež umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení. Připravte se na to, že až dočtete, váš obvyklý pohled na svět se zhroutí.

Dílo vychází v sérii.

První část: Prostor variant Seznámíte se s tím, jak je uspořádaná realita světa jako celku i každého z nás jako jednotlivce. Pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti. Je třeba vědět, že svůj osud si můžeme sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít. První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí.

Druhá část: Šelest ranních hvězd Proč se přání neplní a proč se sny neuskutečňují? Aby člověk zhmotnil ve skutečnost to, co si přeje, musí nutně vědět, jak provést „objednávku". Druhá část díla uvádí konkrétní praktická doporučení, jak postupovat při realizaci objednávky.

Třetí část: Vpřed do minulosti! Aby každý z nás dosáhl vytčených cílů, vůbec nemusí být silný ani si být jistý sám sebou. Existuje jiná, mnohem efektivnější alternativa. „Koordinace“ a „freiling“ představují jednoduché způsoby, jak byste měli myslet a jednat, aby se úspěch stavěl vždy na vaši stranu. O tom pojednává poslední část tohoto pozoruhodného návodu na změnu života.





Záměr vztahů

Úspěch našeho života jsme si zvykli měřit na jednu stranu tím, čeho jsme dosáhli, a na druhou stranu objemem nahromaděných problémů. Musíme si uvědomit, že veškeré úspěchy i potíže se tak či onak rodí ve vztazích mezi lidmi, ať už jde o věci osobní nebo pracovní. Transurfing nepomáhá s problémy bojovat, a dokonce ani je řešit, jako spíše na ně zkrátka nenarážet. Cílů lze dosáhnout opět neotřelým způsobem - pomocí vnějšího záměru.

Naskýtá se otázka, zda lze vnějšího záměru využívat i v lidských vztazích. Problém spočívá v tom, že hovoříme o čemsi nezachytitelném, co lze jen obtížně podřídit vůli a ovládat. I přesto existují metody, které umožňují spustit mechanizmus vnějšího záměru neokatě. Zkrátka vyzkoušejte nějaký postup a on začne pracovat sám o sobě, nezávisle na něčí vůli, ovšem ve váš prospěch.

Co lidi stimuluje? Jejich vnitřní záměr. Využijte tedy jejich záměr namísto svého. Vzdejte se vlastního vnitřního záměru a umožněte vnějšímu záměru, aby spustil mechanizmus vnitřního záměru u ostatních. Vnějšímu záměru postačí kývnout malíčkem, a vy od vnějšího světa obdržíte to, co si přejete, protože daný záměr si sám nic nepřeje a nic nedělá, než že umožňuje pracovat -vnitřnímu záměru naladěnému na svět. K dosažení vlastních cílů využívejte vnitřní záměr ostatních lidí.

Bez ohledu na prospěchářský odstín zaznívající v této frázi samozřejmě lidi nezneužívejte: zkrátka je nechte, aby dělali to, co chtějí. Veškeré problémy se beztak rodí jakožto výsledek protiřečení si u jejich vnitřních záměrů. Jeden se nechává vést svými zájmy a chce od druhého něco získat, druhý zas přemýšlí jinak a chce vytěžit něco pro sebe. Jak lze rozdíly v jejich zájmech uvést v rovnováhu a uspokojit potřeby obou? Je to složitý úkol, nemám pravdu? Ve skutečnosti jde o velmi jednoduchou úlohu. Abyste ji vyřešili, potřebujete pouze určit to obecné, na čem jsou vystavěny základy vnitřního záměru dotyčných osob.
Základ vnitřního záměru člověka spočívá v jeho pocitu vlastního významu. Jediné, co člověka stimuluje a zároveň vymezuje jeho volnost a svobodu ve světě kyvadel, je jeho vnitřní a vnější důležitost. Pocit vlastního významu se vztahuje k vnitřní důležitosti. Kyvadla, jakožto energeticko-informační podstaty, jsou vytvářeny skupinami lidí a začínají existovat nezávisle, přičemž lidi podmaňují svým zákonům - prostřednictvím pocitu důležitosti. Proto se největší část motivace člověka nachází v oblasti realizace vlastní významnosti a zbývající podíl se vztahuje k vějíři, tedy k příkazům duše. Tato malá část bývá zpravidla rozvinutá jen málo, poněvadž je utlumována ustavičnou nutností udržovat svůj význam ve světě kyvadel.

Abyste mohli mechanizmus vnějšího záměru ve vztazích vůči ostatním lidem spustit, musíte zbourat ještě jeden falešný stereotyp. Často můžete zaslechnout zdánlivě pravdivou výzvu: „Nesnaž se změnit ostatní, ale začni u sebe,“ která ovšem ihned vyvolává duševní diskomfort: znamená to, že nejsem dokonalý či dokonalá, a vyplývá z toho, že se musím změnit. Ale jak mně se nechce! A správně se vám nechce. Není třeba, abyste se snažili měnit ostatní, ale měnit byste neměli ani sebe. Ať totiž se sebou budete provádět cokoli nebo budete cokoli páchat na jiných lidech, vše bude spadat do sféry málo účinné a navíc škodlivé činnosti vašeho vnitřního záměru. Problémy se řeší jinak: je třeba ostatním umožnit, aby realizovali svůj vnitřní záměr. Tehdy zafunguje vnější záměr a ten vnitřní se realizuje sám o sobě.

Například žena chce, aby se s ní muž oženil, ale on se z toho z nepochopitelných důvodů vymlouvá. Žena proto využívá vnitřní záměr a ze všech sil se snaží směrovat své myšlenky na to, jak by ho ke svatbě přinutila. Tímto způsobem však ničeho nedosáhne, naopak pouze vytvoří nadbytečný potenciál svého přání a důležitosti manželství. Nakonec jí rovnovážné síly snoubence seberou. Že by ji prostě nemiloval? Ovšemže ji miloval; jenže ona změnila lásku ve vztah závislosti: „Jestli mě miluješ, vezmeš si mě.“

Aby na vytčeném cíli zapracoval vnější záměr, musí se dotyčná žena svého přání provdat se za určitého muže nezbytně